Slagharen

Slagharen

Slagharen is een bekend Nederlands park waar kinderen en ouders een hoop plezier in kunnen hebben. De twee wasberen mascottes Randy en Rosie heten je graag welkom! Het prachtige decor grijpt meteen de aandacht en je voelt je net in het wilde westen. Ook de verschillende attracties zijn rond dit thema gebaseerd zodat het gevoel van de oude cowboy tijd nog beter te voelen is. Met meer dan 30 leuke attracties voor jong en oud kan iedereen hier wel een leuke dag beleven!

De stoerste achtbanen

Achtbanen mogen natuurlijk niet missen in een pretpark. Ook Slagharen heeft leuke achtbanen waar je de adrenaline gelijk bij voelt. De Thunder Loop is een van deze achtbanen. Langzaam kom je tot grote hoogte, daarna ga je naar onderen met grote snelheden en vlieg je met een spectaculaire looping over de kop. Durf je nog niet over de kop? Geen probleem! Met The Mine train rijd je met 40km/u door het wilde westen heen. Hierbij maak je geen looping en kan ook de kleine genieten van een snelle achtbaan met scherpe bochten.

Andere leuke activiteiten

Naast attracties hebben ze ook nog eens allerlei leuke shows waar je heen kan. Deze shows zijn voornamelijk in de winter en zomer te bezoeken dus kies wel een goede tijd uit om te gaan. Wil je overnachten in een van de mooie accommodaties? De verschillende prachtige huizen geven je een Amerikaanse sfeer en zijn zeker leuk om een keertje te bezoeken. Het wordt zeker een leuke dag!

Terug naar overzicht