Rollercoaster Tycoon

Wie kent het nou niet? Het bekende Rollercoaster Tycoon spel. Bij Rollercoaster Tycoon ben jij een parkeigenaar die moet proberen om zijn park weer lopend te krijgen. Het spel laat jou zelf het park inrichten en zelf achtbanen bouwen om geld te verdienen. Het spel kan in het begin moeilijk zijn, want je begint met weinig geld en je moet proberen om een fortuin op te bouwen. Het hebben van je eigen onderneming was nog nooit zó leuk!

Hoe werkt het spel?

In het spel ben je een ondernemer die net een park heeft gekocht. Het park loopt best slecht en het is moeilijk om een goed begin te maken. Door strategisch te plannen en rekening te houden met het weer en de seizoenen kan je gebruik maken van nieuwe strategieën. Op deze manier blijf je geld binnen krijgen. Er zijn twee dingen die je moet hebben om te winnen. Je moet een bepaald bedrag binnenhalen voordat de tijd op is, want je hebt een deadline. En je park moet onder de bezoekers een bepaalde score hebben. Als je wint mag je naar het volgende level en wordt het steeds moeilijker om de deadline te halen. Als je even geen zin hebt in deadline heb je ook een “sandbox” mode. Hierin kan je zelf bouwen wat je wilt.

Rollercoaster tycoon kopen

Ben je een fan van tycoon games of wil je zelf gewoon de coolste achtbanen bouwen? Klik dan op de banner en bestel vandaag nog Rollercoaster Tycoon. Kan jij alle levels zonder problemen verslaan?