Rollercoaster tycoon 3

Rollercoaster tycoon 3

Rollercoaster tycoon 3 is het derde succesvolle deel van de rollercoaster serie. Een van de grootste verandering is het feit dat je nu in 3D speelt. Hierdoor heb je veel meer vrijheid en kan je een stuk beter bouwen. Een andere verandering waar veel mensen enthousiast over waren was de optie om in de achtbaan te zitten die je zelf had gemaakt. Het spel was naast deze grote verandering nog steeds het zelfde spel als eerst en mensen waren er compleet aan gekluisterd.

Soaked!

De eerste uitreiding voor rollercoaster tycoon. Met deze uitrbeidingsset was het mogelijk om je eigen zwambaden te maken en om zelf mee te gaan door de glijbanen die je bouwt. Deze uitbreiding opende de wereld voor het hele water aspect in Rollercoaster en mensen konden in combinatie met achtbanen en zwembaden hele coole parken maken.

Wild!

De tweede en laatste uitbreiding voor rollercoaster 3. Hierin was het mogelijk om allerlei dieren in je park te zetten en om veel meer decoraties te gebruiken. Bij deze uitbreiding waren er niet zomaar dieren, maar ook gigantische dinosaurussen. Dit was een interessante uitbreiding omdat je hiermee Zoo tycoon en rollercoaster tycoon combineerde.

Terug naar overzicht