Phantasialand

Phantasialand

Het prachtige Duitse pretpark dat je zeker moet bezoeken. Het prachtige decor laat je verschillende landen bezoeken en geven het gevoel dat je in een compleet ander land bent. Elk stukje land heeft ook zijn eigen etenskraampjes zodat je kunt eten waar je echt van houdt. Wil je echt eens overnachten in een van de twee prachtige hotels? Dat kan! Er zijn namelijk allerlei prachtige kamers die je het gevoel geven dat je echt in Japan/Afrika overnacht. Zeker een bezoekje waard dus!

Stoere achtbanen

Phantasialand is dé plek om heen te gaan als je een echte achtbaan fan bent. Je hebt hier namelijk allerlei stoere achtbanen. Je hebt bijvoorbeeld de Black Mamba, een van de beste achtbanen in Phantasialand. Deze inverted Coaster gaat recht door het 'Deep in Africa' gebied met volle snelheid en genoeg loopings. Twee achtbanen die zich binnen afspelen zijn Winjas fear en Winjas force. Deze twee snelle indoor achtbanen hebben het concept van een draaiende muis achtbaan. Hierbij weet je niet wanneer de kart om gaat draaien en is er altijd iemand die achteruit naar onder valt. Een spannende achtbaan dus! Er zijn nog veel meer achtbanen in Phantasialand, maar die moet je zelf ontdekken!

Leuke shows

Een van de extra speciale dingen die Phantasialand biedt zijn de shows. Je hebt namelijk naast de gewoonlijke shows rond het park ook nog eens speciale dinershows. Deze shows zijn tijdens een luxe diner te bewonderen. Een bedrijfsuitje? Dat is zeker mogelijk. Maak het uitje magisch en ontdek de combinatie tussen zakelijk en plezier. Er is de mogelijkheid om een presentatie te geven en om daarna te genieten van een prachtige show waar hapjes worden geserveerd. Een geweldige unieke belevenis dus!

Attractieparken

Terug naar overzicht