Gratis rollercoaster games

Ben je een echte achtbanen fan en speel je zelf ook de leukste rollercoaster spellen als je niet in een achtbaan zit? Dan zit je goed! Er zijn namelijk een hoop spellen te vinden op het internet waar je zelf een achtbaan of park moet bouwen om zo steeds verder te komen. Deze spellen zijn leuk om te spelen en zetten je een dag in de schoenen van een achtbaanontwerper. Wil je liever een achtbaan besturen? Dat kan natuurlijk ook. Kies zelf hoe hard de achtbaan gaat en probeer niet uit de bocht te vliegen.

Bouw zelf een achtbaan

Normaal gesproken is het bouwen van een achtbaan zeer complex. Er zijn veel verschillende natuurkundige regels waar je je aan moet houden om te zorgen dat de achtbaan goed rijdt. In deze spellen is bouwen het enige wat je hoeft te doen. Probeer de achtbaan naar boven te takelen en daarna met volle snelheid te laten vallen zonder dat de trein kapot gaat. Kan jij elk level verslaan en je passagiers tevreden houden?

Bestuur de achtbaan zelf

Bij sommige spellen ben je zelf de bestuurder van de achtbaan en moet je proberen te racen om de rit zo foutloos mogelijk te laten lopen. Als de mensen blij zijn krijg je goede punten en kan je door naar het volgende level. Ben jij goed genoeg om iedereen blij te houden en de achtbaan veilig te laten gaan? Speel nu de leukste rollercoaster games!

Meer rollercoaster spelletje spelen? Kijk voor leuke gratis spelletjes op www.spelletjes-nl.nl voor vele gratis spelletjes met een rollercoater als onderwerp >>