Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Wie kent de magische wereld van Disney nog niet. Het gigantische park met een prachtig kasteel in het midden dat overal te zien is zorgt voor veel plezier. Ook heb je de geweldige vertrouwde Disney figuren die het hele park een stuk leuker maken voor kinderen (en stiekem ook de ouders). De verschillende magische gedecoreerde attracties maken het pretpark een echt wonderland waar je helemaal vergeet dat je niet echt in een sprookje zit. In de winter en in de zomer staat er voor iedereen een prachtige tijd te wachten. Echt waard om wanneer dan ook een bezoekje te brengen.

Jong en oud

Disneyland is natuurlijk niet alleen leuk voor kinderen. Ook volwassenen hebben hun buik vol van de leuke attracties en het heerlijke eten. Zo kan ook jij je weer een kind voelen! Als je besluit met je familie te gaan, dan is het al helemaal leuk. Er zijn allerlei leuke attracties voor de ouders en de kinderen en zo zijn alle attracties gezellig met elkaar. Een perfect cadeau om even er tussenuit te gaan dus!

De vetste achtbanen

Naast de magische sfeer die altijd rond het park te voelen is, heb je ook allerlei geweldige achtbanen. Een van de bekendste achtbanen is de Space Mountain Mission 2. Deze achtbaan schiet je met volle snelheid het donkere in waar je loopings, scherpe bochten en prachtige lichten tegenkomt. Een andere bekende achtbaan is de Rock 'n' Roller Coaster. Deze vette achtbaan behaald binnen de drie seconden snelheden van 100km/u. Op de prachtige muziek van Aerosmith schiet je langs bochten en ga je door de wereld van de Rock 'n' Roll! Met deze geweldige achtbanen en andere attracties hoeft niemand zich ooit te vervelen!

Disneyland Paris 728x90

Terug naar overzicht